CS Barcău Nuşfalău, pentru a parta oară consecutiv campioană cu echipa de juniori

Echipa de juniori A1 a clubului CS Barcău Nuşfalău a reuşit în acest an o nouă performanţă la nivel de judeţ. Formaţia pregătită de Adrian Damian a devenit pentru a patra oară consecutiv campioană judeţeană, după ce a ocupat locul întâi la finalul sezonului, cu 27 de victorii şi o singură înfrângere în 28 de etape. Ca în fiecare an, formaţia de pe malul Barcăului va susţine un meci de baraj, în dublă manşă, pentru a se califica la faza zonală. Juniorii pregătiţi de Adrian Damian vor întâlni la faza interzonală campioana judeţului Satu Mare, AS Livada. „Este pentru prima dată când jucăm împotriva unei echipe din Satu Mare. Am văzut adversara şi este o echipă formată din jucători masivi, al cărei joc se bazează mult pe forţă. Însă, am încredere că jucătorii mei că vor face un joc bun şi vom reuşi să ne calificăm în faza următoare a competiţiei. Sportul Şimleu şi Luceafărul Bălan au avut şi ele jucători masivi, dar am câştigat cu ambele echipe şi, la fel, cred că putem câştiga şi aceste două jocuri cu echipa din Satu Mare. Îi felicit pe băieţi pentru evoluţia pe care au avut-o în campionat şi sper să aibă aceeaşi determinare şi în partidele cu Livada. Obiectivul nostru a fost să câştigăm campionatul judeţean, dar, acum, dacă am ajuns până aici, este normal să sperăm la mai mult”, ne-a declarat antrenorul Adrian Damian.

Partida tur dintre CS Barcău Nuşfalău şi AS Livada este programatămiercuri după-amiaza, de la ora 17, pe Stadionul „Nicolae Mandel” din Nuşfalău, iar returul, sâmbătă, de la aceeaşi oră, în oraşul Livada.
Pe lângă cele patru titluri consecutive de campioană judeţeană, formaţia din Nuşfalău a mai câştigat campionatul judeţean rezervat juniorilor A1 în sezonul 2008 – 2009.
CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam, Lupou Dănuţ, Budai Istvan, Boldijar Attila, Lukacs Gheorghe, Fulop Mark, Adelin Neaga, Kallai Viorel, Hosu Norbert, Radu Mate, Olteanu Emil, Vasile Ciorba, Lucian Oltean, Daniel Caşa, Cosmin Mitroi, Josza Istvan şi Răzvan Ardelean. Antrenor: Adrian Damian

Leave a Comment